Hvorfor skal jeg købe en romaskine?

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Der er mange gode grunde til at købe en romaskine til privat brug. En romaskine er en trænings maskine som træner alle de større muskel grupper i din krop. Med en romaskine får du faktisk både motion og styrke. Du får trænet din koordination og rørt musklerne i dit korset.

Dine knæ, hofter og ankler får modstand og belastning uden at det bliver overdrevet, og uden den helt store risiko for skader. Og så kan du med en romaskine få pulsen op og sved på panden uden at skulle bevæge dig uden for hjemmets fire vægge.

Hvor kan jeg finde en romaskine i god kvalitet?

Hvis du er blevet hooked på tanken om at installere en romaskine hjemme i kælderen kan du med fordel finde den hos Fitnessgruppen.

Fitnessgruppen leverer trænings udstyr, vægte og øvrigt tilbehør til såvel private kunder som til fitness og motions centre over hele Danmark. Hos Fitnessgruppen finder du udelukkende fitness udstyr i høj kvalitet – og her vil du også kunne finde den romaskine som er rigtig for dig.

Fitnessgruppen fører blandt andre den spændende Fluid Rower Apollo Plus Romaskine som udmærker sig derved at den leverer ægte vand modstand. Fluid Rower Apollo Plus Romaskinen er udført i amerikansk asketræ hvilket giver maskinen et smukt finish som gør at du nærmest kan have den stående i stuen som et andet designer møbel.

Fluid Rower Apollo Plus Romaskine giver med sit glidende og behagelige træk en realistisk ro oplevelse – helt uden regn, blæst og kulde. Fluid Rower Apollo Plus Romaskinen er udstyret med et polstret sæde og med justerbare fodplader for den ultimative komfort. Og så er det nemt at fylde den 17 liters vandbeholder som giver romaskinen dens realistiske følelse og lyd.

Du kan finde din nye romaskine i den online shop på Fitnessgruppen.dk

More articles