Hvornår skal jeg vælge udskiftning af forrude på min bil?

16 April 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Selv om det ved mindre skader som for eksempel stenslag godt kan lade sig gøre at reparere en forrude, er der tilfælde, hvor forruden bør udskiftes. Det kan for eksempel være i forbindelse med større skader så som lange revner på tværs af ruden, som kan opstå ved kollision.

Er der mere end syv stenslag i en forrude, anbefales det at udskifte forruden frem for at forsøge at reparere hvert enkelt stenslag, lige som det ikke kan anbefales at beholde en forrude med stenslag som er mere end tre centimeter i diameter. Det er simpelt hen for risikabelt at lade forruden sidde, hvis den har lidt større skade, idet revnerne kan brede sig og forværre førerens udsyn og dermed påvirke sikkerheden.

Hvem kan hjælpe mig med udskiftning af forrude?

Når du skal finde et værksted, som kan foretage udskiftning af forrude, bør du vælge et værksted med speciale inden for autoglas. Forruden er nemlig ikke bare et vindue – den udgør også en væsentlig del af karrosseriets struktur, og er med til at underbygge bilens styrke. Hvis du således er impliceret i et uheld, er det vigtigt, at forruden er monteret korrekt og ikke er i stykker.

Hos Dansk Bilglas A/S finder du udelukkende faglærte montører og mekanikere, som foruden mange års erfaring inden for branchen har gennemgået grundig oplæring og løbende modtager videre uddannelse i form af relevante kurser. Dansk Bilglas A/S går højt op i såvel kvaliteten af det udførte arbejde som den høje standard når det gælder værktøj og materialer. Derfor vil du altid kunne være sikker på at du hos Dansk Bilglas A/S får en ny forrude monteret efter alle gældende forskrifter.

Du kan altid få et godt tilbud på udskiftning af forrude hos Dansk Bilglas A/S – læs mere på bilglas.dk

More articles