I en trælast er der hjælp til at få fat i de ønskede ting

27 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig kan du få god assistance og hjælp til, hvad du skal vælge i din trælast alt efter, hvad det er for et projekt, som du står med – det kunne være en terrasse, et skur, et legeskur eller noget helt andet.

Men måske er du bare typen, der kan lide at gå i dine egne tanker og få fat i de ting, du skal bruge, fordi du lige ved, hvad du går efter og bare tænker, at de ansatte er der for at få penge og ikke besidder nogen viden om indholdet i butikken, selvom dette oftest er en fejlantagelse.

Dog er det ikke lige så almindeligt, at de ansatte spørger kunderne i en trælast, om man kan hjælpe dem, som man måske oplever det i en smykkeforretning for lige at sammenligne med sådan et sted.

Kunderne kan oftest lide at passe dem selv og finde frem til det, de skal bruge sådan et sted her.

Men så kan det rent faktisk blive et problem fysisk at få fat i sagerne!

Få hjælp i trælasten til at hente de ting, du skal bruge

For en trælast har oftest højt til loftet, så man kan stable varer som store brædder med videre højt op, og nogle gange har man også en gård til, hvor man finder udstyr til haven.

Man har så også indkøbsvogne, der er lavet derefter, fordi der skal være plads til mange, lange og måske skæve ting, som man så skal manøvrere rundt i butikken uden at ramme andre kunder eller varer.

Så kan det være, der er en vare højt oppe under loftet, som du skal have fat i, men du kan bare ikke nå den, selvom der er en stige til hjælp, og din krop har også set bedre dage.

Så fremfor at risikere liv og lemmer, så er det bedre at spørge en af de ansatte, om de kan få fat i det til dig.

More articles