Nyt julekostume og juletøj i sortimentet

12 June 2019 admin
julekostume, juleoutfit, julemandskostume og nissehue - se julemands-kostumer.dk

Pressemeddelelse 12-06-2019 12:15:23 CEST | Julemands-kostumer.dk

Efter et succesfuldt første år hvor julemands-kostumer præsenterede et flot regnskab, med salg af julekostume og juletøj, har direktionen besluttet at indkøbe nye julekollektioner.

 

julekostume, juleoutfit, julemandskostume og nissehue - se julemands-kostumer.dk

Den samlede juleomsætning i 2018 bød på et tilfredsstillende resultat. Resultatet var flot til trods for en negativ kurspåvirkning på grund af en svag valutakurs. Omsætningsvæksten var den højeste i historien for julemandskostumer.

 

Julesweater og juletrøje

I år vil julesweater også blive solgt under navnet juletrøje på vores online shop. Julesweaters med julemotiv og julesweater med lys er blevet et stort hit især blandt unge mænd. Disse produkter giver god mulighed for at øge vores omsætning. Julesweater dame og julesweater barn er andre kategorier der er spændende muligheder i.

Denne julesweater kaldes også for en julebluse eller juletrøje, og både mænd, kvinder og børn bruger denne julebeklædning. Disse juletrøjer er en efterspurgt julegenstand, der både sælges i kategorien en ”grim julesweater” og samtidig sælges som en ”sjov julesweater”. Vi præsenterer i vinterhalvåret nye julesweaters sammen med en julesæk fuld af flotte juleoutfits nyheder. Det skyldes at især drenge og piger bruger dette jule outfits til at konkurrere om at eje den grimmeste julesweater. På vores juleshop vil andet jule tøj blive udbudt til salg med start august 2019. Blandt andet det i tiden moderne nissepige kostume, der er blevet meget populært i Danmark og udland.

 

Julemandskostume juleoutfits gav øget indtjening af julemandskostumer

Der ses en tendens til at flere ønsker sig et julekostume og vores juleoutfits af julemandskostumer, julemandsskæg, julestrømper og julesok har oplevet en stor efterspørgsel. En gammeldags julestrømpe i røde og hvide farver har også solgt godt i 2018. Julemandens kostume med bedst salg er en julemandsdragt i luksus kvalitet, der henvender sig til både mænd, drenge og børn. En juleskjorte til mænd blev vores næst mest solgte produkt efter et gammeldags julemandskostume. Vores juleskjorte i rød med en nissepige på solgte forbløffende godt, og vi vil i 2019 indkøbe endnu flere juleskjorter. Jule jakkesæt har også vores bevågenhed da denne julebeklædning er i et voksende marked. Grundet den relative kolde december solgte vi også godt med skiundertøj og specielt vores skiundertrøje og julesokker. Specielt den røde julesokke. Salget af vores nye produkt en oppustelig julemand gik bedre end forventet. Juletrøje, julesweater og julekjoler var globalt set de mest solgte produkter.

 

Nissehue og strikket nissehue blandt vores favorit juletilbehør

En stor sælger kan vi roligt tilskrive vores nissehue. Nissehuer pyntede godt på regnskabet og den strikket nissehue og den hæklet nissehue var produkter vi havde i restordre pga den store efterspørgsel. Nissehue baby var også et meget søgt produkt på vores juleshop, som vi vil fokusere på ift. nye produkter. Julehue vil helt sikkert også blive et fokusområde i julen 2019, hvor en lang nissehue, filtnissehue, nissehat og julehat bliver nye produkter vi vil præsentere i løbet af året 2019.

 

Nye Jule leggings i vores juleleggins sortiment

I løbet af sommeren 2019 vil vi præsentere vores nyeste kollektion af jule leggings på vores webshop. Juleleggins er et produkt vi har en stor tiltro til vil kunne øge vores omsætning og EBITDA i et marked med fortsat lav indtjeningsgrad. Varme jule leggings med forskellige julemotiver tror vi vil henvende sig til de yngre kvinder og unge piger.

 

Endnu flere kollektioner af julekjoler

I et stadig voksende marked for juletøj vil vores nye kollektion af julekjoler forhåbentlig blive velmødt blandt glade julegave købende kunder. En julekjole kan fås i mange farver og julemotiver. En rød julekjole var blandt det bedst sælgende juletøj til kvinder i 2018, og vi forventer endnu et godt julekjole dame år. På vores online shop var ”julekjole kvinder”, ”julekjole baby” samt “julemandskostume” blandt de mest søgte juleprodukter næst efter ”juletøj til mænd”. Blandt de mindst søgte produkter var juleslips, julesengetøj, jule jakkesæt (jule-jakkesæt), fastelavnskostume, fastelavnstøj og karnevalskostume. Kostumer og tøj til karneval og fastelavn vil også få et større fokus i 2019, hvor vi håber at disse emner vil være med til at øge vores indtjening.

 

Nyheder i vores kostumer, udklædning og andet udklædningstøj i 2019

Af mange nyheder i 2019 vil vi præsentere unikke, smarte og sjove kostumer. Der bliver ikke sparet på udklædning og nyt udklædningstøj i 2019. Mændene skal ikke snydes så vi introducerer også nyt juletøj til mænd i form af jule underbukser i mange varianter. Juleunderbukser kan dog bruges af både mænd, børn og kvinder. Til kvinder får vi også jule trusser på lageret. Så nu skal kæresten ikke snydes for flotte juletrusser. Større udvalg af julemandskostume, julekjoler, nissehuer, juletrøje, juleskjorte, julesweater samt julestrømper vil blive tilføjer juleshoppen i løbet af sommeren 2019. J-dag kostumer og andre sjove kostumer vil løbende blive tilføjet vores online kostumeshop, så det er muligt at købe et endnu større udvalg af forskellige kostumer, udklædning og nyt juletøj.  Måske et nyt teletubbies kostume, supermand kostume eller sygeplejerske kostume?

KONTAKT
_______________________________________________________________________________________

Direktion: Andreas Norregaard

https://julemands-kostumer.dk/

_______________________________________________________________________________________

More articles