Køb haveredskaber af samme mærke og spar penge

19 May 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Noget af det dyreste ved at købe nye haveredskaber eller værktøj generelt, er at der typisk skal købes et eller flere batterier og en oplader. Det kan blive til ret så mange batterier og opladere i en almindelig husholdning at holde styr på.

Og det er selvfølgelig også sådan, at lige når du skal bruge et specielt redskab, er batteriet dødt og skal lades op. Det kan ofte løses ved at købe redskaber og værktøj fra den samme producent. De har fået en geniale ide, at et batteri, kan bruges til samtlige værktøjer og redskaber. Dermed slipper du for at løbe tør, da du blot kan tage et nyt batteri og forsætte. Forudsat at du selvfølgelig husker at lade dem op. Du kan blandt andet bruge dem på makita hækkeklippere.

makita

Vælg omhyggeligt din producent af redskaber

Når du skal starte med at købe haveredskaber og værktøj, er det en god ide at være opmærksom på hvor bredt et sortiment de har. Det gør det nemmere at holde sig til et mærke og dermed samme batterier og oplader. Noget af det der gør det meget billigere at købe nyt er, at man ikke behøver købe batterier og oplader hver gang. 

Et alternativ til batteri er værktøj med ledninger. De er som udgangspunkt lettere og kan være nemmere for kvinder at benytte. Til gengæld er der ledningerne. De er bøvlet og det kan være svært at have en lang nok ledning til at kunne komme rundt i haven. 

Du kan med fordel søge råd og vejledning inden du køber. Der er ofte god råd og vejledning at få, der hvor du planlægger at købe dine haveredskaber. Både i forhold til type, men også med at finde en producent der passer til dit behov. Både nu og på sigt. Det kunne jo være at du har brug for mere på sigt.

More articles