Mal ikke din Flos toio lampe til

27 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være fristen selv at farvelægge ens flos toio lampe, fordi man har bemærket, at den lampe ikke blive forhandlet i den farve, man godt kunne tænke sig, og man har ikke lyst til at gå på kompromis med farvevalget, nu man har låst sig fast på, hvilken lampe man gerne vil have.

For så skal farven også gerne passe dertil, men det betyder ikke, at man kan gå til yderligheder med, hvad man kan skeje ud med for at skabe den perfekte overflade med farve på ens Flos Toio-lampe.

Du kan sikkert nok regne ud, at du ikke bare skal købe noget maling ved en farvehandler og sjaske din lampe til, så den får klumper på sig og er næsten ugenkendelig, men måske finder du frem til en anden metode, hvortil du kan se, at farvelægningen – om det er med tuscher, papir i farver eller ligefrem egnet maling – kan dække og passer til materialet på lampen.

Er det så det samme som, at du bare skal gå i krig med at dække lampen til?

Nej, er vores direkte svar, for det er skaberen af lampen, der ved, hvad den kan holde sig og har skabt den med og ud fra de materialer, der går sammen, og det kan få forfærdelige følger, hvis du lige maler den til.

Selvfølgelig er det din lampe, så du kan gøre med den, hvad du vil, men det ville da være virkelig øv, hvis du bare endte med at ødelægge den utilsigtet som noget af det første, når du har fået den hjem og brugt penge på den.

Du kan være uheldig, at materialet i lampen går i stykker med denne farvelægning, og ellers kan du faktisk også risikere, at farven kan være giftig, hvis lampens lys skulle antænde den, så en selv eller de nærmeste bliver forgiftede – eller der bliver startet en brand.

Dette skal du selvfølgelig undgå.

More articles