Malerfirma i Hørsholm: Vær ikke bange for farver!

31 July 2021 Camilla Skøtt

editorial

Et hvidt hjem bliver hurtigt lidt koldt og sterilt at opholde sig i, men alligevel er mange bange for at kaste sig ud i farver på væggene. Vi har talt med et malerfirma i Hørsholm, der har et godt råd: Bare kast dig ud i det!

Er du en af dem, der er bange for at kaste dig over farverne i hjemmet? Vi forstår det godt – det er ikke sådan, at vi selv har været helt pjattet med det. Faktisk er nogle af os endnu ikke kommet længere end til den klassiske hvide farve…

Men vi forstår godt maleren, når han siger, at man bare skal prøve. Det kan trods alt ikke gå helt og aldeles galt.

Få hjælp til at vælge farver

Er du ikke den store ekspert i farver, så kan det være svært at vælge, hvilke der skal ind i dit hjem. Men prøv til en begyndelse at kigge dig lidt omkring – både i dit hjem og i dit tøjskab. Hvad er det for nogle farver, du normalt omgiver dig med? Måske er det også nogle af dem, der skal op på væggen? 

Alternativt kan du besøge din lokale farvehandler. Her kan du finde masser af inspiration, ligesom du kan få en snak med en fagkyndig. Og her er det vigtigt at forstå, at du ikke nødvendigvis behøver at gå med modefarverne. Du kan sagtens vælge med hjertet. Faktisk bør du vælge med hjertet – hvis du skal være tilfreds, skal du nemlig gå med farver, du godt kan lide. Ikke farver som moden siger, er flotte.

Sidst men ikke mindst; hvis du vil være sikker på et godt resultat, kan du med fordel få en professionel maler til at klare opgave, når væggene skal males. Så er du sikker på, at der hverken kommer helligdage eller gardiner, der kan irritere øjet.

More articles