Med en låsesmed på døgnvagt, bliver man aldrig låst ude (alt for længe)

01 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kender nok det med, at når man har brug for en læges assistance, så er det langt ude for telefontid; når man skal med det offentlige, så er der en time eller mere, til det kører, og det passer aldrig sammen, når man skal skifte.

Bliver man sulten i løbet af natten, så er det bare surt show, fordi ingen bringer ud på dette tidspunkt, og man bor ikke i nærheden af et sted, der har åbent, og man kan heller ikke komme derhen alligevel.

Får man lyst til at handle online, så opdager man måske, at det er helligdag, og det er det også i morgen, og så kommer weekenden, så der går længe, inden ens ordre bliver ekspederet.

Ligeledes oplever man jo sjældent, at man låser sig ude, mister ens nøgler eller på anden måde ikke kan komme ind, når det er en almindelig hverdag i sædvanlige åbningstider.

Det er her, man har brug for en låsesmed, der er på vagt hele tiden.

Din låsesmed kommer dig til undsætning

Du tænker nok ikke så meget på dine lokale låsesmed i løbet af en uge, måned eller måske år, selvom du går forbi butikken i Jylland tit faktisk hver dag, du skal på arbejde og hjem igen.

Det håber lidt, at låsesmeden bliver lidt ligesom skadestuen: Det er rart at have, men du håber aldrig, at du får behov for det.

Men når så uheldet rent faktisk er ude, så er det rart, at man kan opleve låsesmed døgnvagt i Varde, når man ikke kan komme ind, låsen er gået i stykker, eller ens nøgle er gået itu.

Jylland er jo ikke kendt for at have døgnåbent med så meget, og måske bor man ikke ligefrem centralt i Varde heller, men der er bare nogle ting, der er vigtigere end andre i den sammenhæng, og det gælder blandt andet, at man kan få fat i ens låsesmed, når der er behov for det.

More articles