Nyt badekar på 4 timer med hjælp fra badekarsmaler

19 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når et badekar kommer op i årene vil det naturligt blive slidt på indersiden. Emaljen kan slå revner og blive misfarvet. Og så er det tid til renovering af badekar.

Hvordan får jeg mit gamle badekar til at skinne på ny?

Hvis du er ked af at skulle se på det misfarvede og grimede badekar i dit badeværelse er der gode nyheder. Det kan nemlig godt lade sig gøre at sætte et gammelt badekar flot i stand.

Du vil faktisk kunne få et nyt badekar på 4 timer. Og det helt uden at det kommer til at koste dig det hvide ud af øjnene.

Du skal blot have fat på en dygtig badekarsmaler som kan foretage en renovering af badekar. Dette er en procedure som er langt billigere og en del mindre tidskrævende end at skulle skifte hele badekarret ud.

Med en badekarsmaler til hjælp kan du få skiftet emaljen på badekarrets inderside hvilket betyder at dit gamle badekar for det første bliver meget flottere at se på, for det andet er forsvarligt at anvende til karbad. Og det til en brøkdel af den pris det ville koste dig at købe et helt nyt badekar.

Hvem kan hjælpe med at sætte badekarret flot i stand?

Hvis du ønsker at få dit gamle badekar renoveret bør du overlade denne opgave til en dygtig badekarsmaler. Så er du nemlig sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange. En badekarsmaler vil være i besiddelse af såvel det rette udstyr som det rutinerede håndelag der skal til for at opnå det optimale resultat. Maling af badekar minder lidt om en autolakering – og i lighed med en autolakering bør denne opgave løses af en professionel fagmand. Bor du i København kan du finde din nærmeste badekarsmaler hos Emaljemanden. Klik ind på emaljering-af-badekar.dk og læs mere.

More articles