Pas dine tandlægebesøg – det betaler sig

03 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som hvert år finder på nye undskyldninger for at springe tandlæge besøget over? Så kan du med fordel læse med her.

Jeg har ikke tid til at besøge tandlægen to gange om året

Denne undskyldning er måske den dårligste af dem alle.

Et kontrol besøg hos din tandlæge tager sjældent mere end en halv time inklusive rensning af tænder og tandkød. Vælger du en tandlæge tæt på din arbejdsplads behøver du således ikke at rive mere end allerhøjst en time ud af dagens skema to gange om året for at gå til tandlæge.

Skulle det ikke kunne lade sig gøre opererer mange tandlæge med fleksible åbningstider. Dette betyder at de på udvalgte dage har åbent for konsultation efter almindelig kontortid – i nogle tilfælde oven i købet i weekenden.

Samtidig har langt de fleste tandlægeklinikker anno 2021 online booking. Du behøver således ikke at hænge i røret og bruge din kostbare tid på at booke en aftale. Dette kan klares over nettet – også i din fritid.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge

Selv om du lever med en stram økonomi bør du prioritere dine årlige eller halvårlige tandlæge besøg. Ellers risikerer du at skulle punge endnu mere ud til omkostningstunge procedurer fordi du har udviklet sygdomme i tænderne.

Disse kunne for de flestes vedkommende have været forebygget hvis du gik til tandlæge med jævne mellemrum. Et kontrol besøg hos din tandlæge koster ikke mere end en tur til frisøren, eller måske en glad aften i byen. Og de fleste tandlæger kan sagtens dele regningen op i rentefri rater hvis du ikke har likviditet til at betale hele gildet ad én omgang.

Er du bosat i Klarup, Storvolde eller Gistrup kan du altid booke en tid til tandbehandling hos Tandlægerne i Klarup – læs mere på http://www.tandlaegerne-klarup.dk/ 

More articles