Passer snegleboring til din boringsopgave?

30 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Var du klar over, at der findes mange forskellige boringstyper?

Hvis du for eksempel besøger a-hoejfeldt.dk, vil du blive opmærksom på, at der eksisterer forskellige typer af fremgangsmetoder med boring, som blandt andet kan være snegleboring, vacuumboring og endda mulighed for at sløjfe boringer, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nu er nævnte link ikke bare en informationsside, men det er rent faktisk et firma, der har specialiseret sig i at foretage boringer af forskellige typer til forskellige formål, om det så er privat eller til erhverv – og de kan deres kram!

Men om du skal have foretaget en snegleboring eller en helt anden form for boring, kommer an på flere parametre.

Disse parametre skal du sådan set ikke bekymre dig om at tage stilling til og blive klog på, for så længe du udførligt kan beskrive, hvad du skal bruge en boring til, så skal blandt andet nævnte firma nok hjælpe med at forklare, hvilken boringstyper der skal anvendes.

De nævnte parametre, for lige at nævne nogle aspekter, kan blandt andet være, hvor bred man ønsker boringen, skal være. 
Skal der bores dybt eller knapt så dybt?
Er bevæggrunden for boringen, at der skal tages en boringsprøve forud for en længere boring?

Eller er man bare interesseret i, hvad der gemmer sig i undergrunden på baggrund af nogle informationer, som man ønsker at undersøge nærmere, for derefter måske at udføre med mere – bogstaveligt talt – dybdegående boringer af området?

Nævnte firma har al udstyret til at foretage den rette boring til den rette tid, så du kan få udført din opgave, om det så er med henblik på at opføre noget på området, og du vil vide, hvad der er nede i undergrunden, eller du fisker efter noget bestemt nede i undergrunden.

Ellers skal du bare være helt rolig og kan forsikre dig om, at eksperterne nok skal foretage den rette boring.

More articles