Plej din ydre skønhed med Bodycare

10 March 2021 Astrid Pedersen

Hvis du døjer med problematisk hud – for eksempel bumser eller udslæt – eller du fører en daglig kamp imod skæl i håret, kender du sikkert alt til det besvær, der er forbundet med at finde rette skønhedsprodukter.

Er du plaget af problem hud eller ditto hår er det ekstra og særligt vigtigt at du ser dig rigtig godt for når du køber shampoo, balsam, creme, lotion, serum, olie eller andre hud og hår pleje produkter til din badeværelses hylde. Og er du i tvivl om hvad du skal købe for at tilgodese hudens og hårets behov kan du med fordel tjekke den danske hjemmesiden Danish Bodycare.

Hvad er Danish Bodycare?

Danish Bodycare er din online skønheds portal. Hos Danish Bodycare kan du læse om alt hvad der vedrører din skønhed når det gælder pleje og vedligeholdelse af din hud i ansigtet og på kroppen.

Danish Bodycare tager alle emner angående hudpleje under behandling, lige fra test af hudpleje produkter og til guides omkring hudpleje rutiner og pleje af problematisk hud. Du kan for eksempel læse om skønhedsbehandlinger og kosmetiske procedurer.

Danish Bodycare beskriver for eksempel hvorledes permanent hårfjerning ved hjælp af laser fungerer, og hvad du kan forvente af resultatet. Du kan få hjælp til at vælge de rette hudpleje produkter ud fra din huds type og beskaffenhed.

Du finder guides som kan hjælpe dig til at slippe af med bumser og uren hud, og som beskriver hvad du selv kan gøre for at pleje den tørre og irriterede hud. Og i test sektionen hos Danish Bodycare kan du finde anmeldelser og bedømmelser af flere forskellige skønheds produkter, her under shampoo og balsam, creme og serum, selvbruner, rynkecreme og kollagen pulver samt en helt aktuel test af de mest anvendte Dermarollers på det danske marked.

Klik ind på https://danishbodycare.dk og læs mere om skønheds pleje.

More articles