Priser på træfældning er meget specifikke

04 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er ikke to træer, der er ens, selvom de er af samme type, for de vil være forskellige alt efter, hvor gamle de er, hvordan de er blevet behandlet, besøg fra fugle, insekter, vejr, vind og meget andet.

Dette gælder også, selvom de måske er skabt af det samme træ i sin tid: man får altid forskellige træer af fra samme baggrund.

Derfor kan man sjældent bare se på naboens grund, der minder om ens egen, og høre, hvad naboen måtte betale for at få lavet en specifik opgave, så man regner med, at det koster præcis det samme, når man vil have lavet det samme hos en selv.

Selvom man vælger det samme firma til at gøre det, man kan heller ikke være sikker på, at det vil koste det samme.

Der er nemlig mange ting, som der kommer til at spille ind på, hvad det vil komme til at koste dig for at få fældet træer.

Se eksempler på priser på træfældning

Dine træer kan nemlig være sværere at fælde end naboens, fordi de er mere genstridige, eller der er knaster i grenene, som gør det svært at save dem af; man skal bruge noget andet udstyr, og så tager det længere tid.

Dog er det klart, at hvis opgaven minder om naboens, så vil prislejet nok ligge det samme sted, men måske skal man kalkulere med at betale lidt mere – eller mindre.

Når eksemplerne er så individuelle, så kan det være svært at beregne sig frem til på forhånd, hvad det vil komme til at koste at få fældet træer på ens grund eller tilsvarende opgaver.

Håndværkeren kan måske give et prisforslag eller et tilbud, men derfor er man ikke sikret.

Vær derfor smart og se på nogle konkrete tilfælde med træfældning, så du har en idé om, hvad det vil komme til at koste fra det givne sted: https://www.1-2-traefaeldning.dk/priser.

More articles