Privat rengøring – når du ikke selv gider gøre rent

22 June 2021 Astrid Pedersen

Det er de færreste mennesker, som synes at oprydning og rengøring er morsomme, inspirerende og tilfredsstillende opgaver. Derfor bliver de ofte udskudt på ubestemt tid – med et snavset og støvet hjem til følge.

Er du en af dem som ikke lige får gjort hovedrent en gang om ugen er du således ikke alene. Men et rengjort hjem er særdeles befordrende for familiens trivsel. Og derfor kan det på det kraftigste anbefales at du hyrer professionel rengørings hjælp hvis du ikke selv har tiden eller overskuddet.

Hvor kan jeg få hjælp til privat rengøring i Frederikssund?

Hos det professionelle rengøringsfirma CleanClean kan du få den bedste hjælp til grundig rengøring i dit hjem. CleanClean har mange års erfaring med rengøring i private boliger.

Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed, og uanset boligens størrelse, indretning og beskaffenhed, kan CleanClean hjælpe dig til et smukt og rengjort hjem. Du kan hos CleanClean vælge at få gjort boligen ren en eller flere gange om ugen, en gang hver fjortende dag, eller på ad hoc basis hvis dette ønskes. CleanClean hjælper dig gerne med at udarbejde en personlig rengørings aftale som imødekommer dine ønsker og husstandens behov.

Du kan vælge blot at få gjort boligens fælles arealer så som stue, køkken, entre og badeværelse rent hvis du ikke ønsker at din rengørings hjælp skal betræde beboernes private gemakker så som for eksempel soveværelse og børneværelser. Og du kan tilvælge vask af vinduer og indvendig eller udvendigt vinduespolering hvis du foretrækker denne service.

CleanClean kan klare alle former for rengøring og anvender gerne de rengøringsmidler du selv stiller til rådighed. Og du kan trygt regne med at de dygtige og engagerede rengøring folk fra CleanClean kommer godt ind i alle krogene!

Du kan læse mere, og bestille privat rengøring online via hjemmesiden CleanClean.dk.

More articles