Randers – en by med mange tømrer

13 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Står du overfor en renovering? Opsætning af et nyt køkken? Nyt tag på huset? Eller noget helt fjerde? Så har du behov for at hyre en dygtig tømrer, der kan hjælpe dig godt videre med opgaven. 

Bor du i Randers? Så er der mange tømrerfirmaer at vælge mellem. Men hvad skal du egentlig tænke over, inden du vælger en tømrer i Randers til din opgave?

5 overvejelser du bør gøre dig, inden du vælger en tømrer

Der er så mange ting at tænke over, når du står overfor et håndværkerprojekt i din bolig. Men du må ikke bare føle dig overrumplet og hyre den første og bedste tømrer på banen. Du bør altid overveje og undersøge:

1. Arbejdsopgaver / udførsel – hvad skal du konkret have udført? Er det noget, som tømreren kan udføre? Konkretiser altid arbejdsopgaverne, inden du beder om et tilbud fra en tømrer.

2. Anbefalinger fra andre – undersøg gerne, hvad andre siger om denne tømrer. Det er ærgerligt at hyre en håndværker, som ikke lever op til dine standarder. 

3. Pris / tilbud – hvad skal det koste? Bed altid om et prisoverslag eller tilbud, inden du hyrer tømreren til din arbejdsopgave.

4. Kontrakt med håndværkeren – drejer det sig om et større byggeprojekt? F.eks. en renovering eller tilbygning? Så er det altid fornuftigt at lave en kontrakt med håndværkeren. Så du er dækket ind, hvis der opstår problemer.

5. Tidshorisont – nogle tømrer har bare ikke tid med det samme. Og så må du gøre op med dig selv, om du kan vente eller er nødt til at søge videre efter en anden tømrer. 

Få inspiration til dit renoveringsprojekt

Et renoveringsprojekt er altid en stor mundfuld. Derfor kan det være en god idé at få sparring og rådgivning fra en arkitekt/bygningskonstruktør, inden du beder om et tilbud fra en tømrer. På den måde sikrer du, at du er realistisk omkring, hvad du vil have og hvad der kan lade sig gøre til dit budget. 

More articles