Rengøring i privat hjem? Vælg professionelt rengøringsfirma

13 September 2018 Astrid Pedersen

editorial

Der er få ting så lækkert som at komme hjem til et hus eller en lejlighed, som er grundigt rengjort. Ikke alene ser det pænt ud, når gulvet er vasket, og der har været kørt en støvsuger over samtlige tæpper. Det kan også tydeligt mærkes på indeklimaet, som forbedres mærkbart, når hjemmet bliver gjort rent på regelmæssig basis. Jævnlig støvsugning og aftørring af vandrette flader fjerner støv, som hovedsageligt består af menneskelige hudrester og skæl – og som udgør et fint vækst miljø for sygdomsfremkaldende mikro organismer, så som bakterier, svampesporer og vira. Husstøvmider trives også fint i nullermænd og det snavs, der samler sig i krogene. Har du småbørn, kan det være direkte usundt ikke at få gjort rent. Babyer og mindre børn har ikke den samme modstands dygtighed over for disse allergener, og kan derfor udvikle luftvejssygdomme og astma.

Hovedrengøring på ugentlig basis med privat rengøringsfirma

Hvis du ikke føler, at du har tiden eller overskuddet til at få gjort rent i det omfang, som du egentlig ønsker, kan du med fordel kontakte et rengøringsfirma med speciale i privat rengøring. Hvis du vælger at få rengøringshjælp til dit hjem, kan du oven i købet trække store dele af udgiften fra i skat, ifølge de nye regler om håndværkerfradrag. Med professionel, privat rengøring er du sikker på, at du får en dygtig og proper rengøringshjælp, som kommer ud i alle kroge, og sørger for, at din hjem er skinnende og velduftende når du kommer hjem.

Privat rengøring i høj kvalitet fra DVDMV

Hos rengøringsfirmaet DVDMV er der lagt vægt på den høje standard, når det handler om såvel privat rengøring som erhvervs- og kontorrengøring. Du kan regne med, at rengøringsassistenter fra DVDMV er top trænede i deres fag, og samtidig udviser den største diskretion og respekt for dit private hjem.

Læs mere på http://dvdmv.dk/ 

More articles