Sådan får du den bedste afsked ved bisættelser i Ishøj

23 March 2021 Silje Hansen

editorial

Hvis du netop har mistet en pårørende, så vil du sikkert gerne have den bedst mulige afsked ved en bisættelse. Spørgsmålet er bare, hvordan du får det. Det kan du blive en smule klogere på herunder. 

Få den bedste bisættelse i Ishøj 

Den gode bisættelse hænger meget sammen med den bedemand, du hyrer til opgaven. Derfor bør du som noget af det første også dykke ned i de forskellige bedemænd, som holder i Ishøj. Til en start kan du forholde dig til de mere formelle ting ved bedemanden. Det kan f.eks. være bedemandens erfaring og de forskellige ting ved bisættelsen, som bedemanden kan hjælpe med, priser m.m. 

Det næste du bør kigge mere på er, hvordan bedemanden arbejder med bisættelser i Ishøj. Forsøger vedkommende f.eks. at efterleve de ønsker, som den afdøde selv har haft til bisættelsen? Oplever du, at du bliver lyttet til, og at bedemanden kan gribe bolden på de ting, du nævner for vedkommende? Det kan være alt fra særlige ønsker til musik, der måske skal spilles, ord der skal nævnes til bisættelsen eller lignende. Alle disse ting kan nemlig være med til, at din pårørende får den bedst mulige bisættelse, som er lige i vedkommendes ånd. 

Når du finder en bedemand, som kan leve op til punkterne herover, så er der ekstra gode chancer for, at der holdes den bedst mulige bisættelse. 

Gode råd før der planlægges en bisættelse i Ishøj 

Hvis du har overskuddet til det, så er der flere ting, du kan overveje, før der planlægges en bisættelse. Du kan f.eks. skrive en liste over nogle af de ting, som din pårørende har holdt ekstra meget af. Det kan være små ting i hverdagen eller lignende. Vend gerne disse ting med bedemanden, når du sætter dig sammen med en. Det kan nemlig hjælpe vedkommende mere på vej ift., hvordan bisættelsen bedst kan indeholde elementer, der viser tydelige spor til den, du kendte. 

More articles