Sådan virker bjergkrystal

06 October 2020 Maya Hindsberg

Krystaller er blevet meget populære over de seneste par år og er længe før i dag blevet brugt af mange forskellige kulturer og folkeslag til at hjælpe i hverdagen, helbrede og meget mere. Alle krystaller har en særlig historie og egenskab og bjergkrystallen er ikke anderledes. Den er ikke alene smuk og nem at finde i naturen men kan også skabe klarsind

 

Bjergkrystal og dens betydning

Bjergkrystallen er mange steder kendt som krystallen over alle krystaller og der er ikke det hjem, som ikke har godt af dens healende egenskaber og vibrationer. Bjergkrystallen er en del af kvartsfamilien, og de fleste sten har kvarts i sig. Derfor er du sandsynligvis også faldet over denne smukke krystal, hvis du har været ude og se på sten.

Igennem tiden er bjergkrystallen blevet brugt af mange forskellige kulture, fordi det er en stærk krystal, som giver klarsyn. Derfor skal du gøre brug af bjergkrystallen når du gerne vil have klarsyn, skærpe dit sind eller fokusere din energi. Det er generelt en god starter krystal og den renser ikke alene energien, men skaber også en glad og positiv stemning med sit smukke udseende.

Myter om bjergkrystallen

Der er mange myter om krystaller, men bjergkrystallen har nogle af de smukkeste. Først og fremmest siges det, at bjergkrystallen bringer stjernernes energi ned i menneskets sjæl. Derudover forbindes den også med menneskets vækst og rejsen fra at gå fra det uvidende og uklare til det bevidste og klare og forbindes derfor også med personlig udvikling.

Nogle kulture troede også på, at bjergkrystallen var en måde for de dødes sjæle at leve videre, inde i krystallen imens f.eks. nogle sharmaner mener, at det at arbejde, meditere og bære denne krystal vil betyde, at du også bliver en del af dens energi og dermed også det store hvide healende lys.

More articles