Selvforkælelse til badeværelset

18 May 2020 Anne-Mette Hansen

Indretning af badeværelset er mange ting. Det kan være alt fra fliser på væggene og gulvet til installering af vask og opsætning af bademiljø. Men indretningen handler også om de små ting. Det er dem, der giver rummet liv og sjæl. Måske er det grønne planter? De fineste og bløde håndklæder? Eller måske er det den helt perfekte sæbedispenser? 

Vælg en funktionel og smuk sæbedispenser

En sæbedispenser skal både være funktionel og fin at se på. Det skal føles behagelig at trykke på den, og sæben skal let blive fordelt i dine hænder – uden at du skal trykke alt for hårdt på den. Nogle drømmer om en sæbedispenser, der fungerer automatisk. Men disse er sjældent æstetiske og smukke i designet. De er ofte meget moderne, og så ser de lidt for mekaniske ud. Det fungerer ikke, hvis du gerne vil have en flot dispenser, som passer ind i dit badeværelses stil.

Med en smuk sæbedispenser kan du indrette badeværelset med sjæl og charme. Du kan vælge andet tilbehør som tandkrus og små krukker, der har samme design som din sæbedispenser. Det kommer til at skabe en rød tråd og et fuldendt farvetema i rummet. 

Opdag en verden af badeværelsestilbehør

Bad & Fliser har en rigtig lækker webshop med et utrolig stort udvalg af tilbehør til badeværelset. Heriblandt finder du både tandkrus, skåle, bakker, toiletbørster – og rigtig mange fine sæbedispensere. 

Sortimentet rummer både runde og firkantede modeller. Designs i skrappe farver. Og fine modeller i naturstens look. Med sølv eller guld eller sort mat stål. Du finder helt sikkert en flot dispenser, der passer til stilen i netop dit badeværelse. De fleste af brandets designs er håndmalede, hvilket gør, at du virkelig kan fornemme detaljerne i mønstret. Du finder både flotte og enkle modeller, såvel som mere klassiske og detaljerede modeller. 

Udforsk hele udvalget af sæbedispensere her:

https://shop.badogfliser.dk/shop/saebedispensere-316c1.html

More articles