Skal du have pynt til Black Friday?

06 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Black Friday. Vi kender den alle. Og selvom denne tradition er af amerikansk ophav, er den efterhånden blevet allemandseje i Danmark. Vi fejrer den i stor stil med gode rabatter og masser af vilde tilbud.

Når man afholder Black Friday, er det også fedt at kunne pynte op i sin butik, salon, værksted osv. Så man virkelig kan gøre sine kunder og forbipasserende opmærksom på, at man også fejrer Black Friday. 

Hvordan pynter man op til Black Friday?

Det er meget forskelligt, hvordan butikker og erhvervsdrivende vælger at pynte op til Black Friday. Men et gennemgående tema er naturligvis den sorte farve, som Black Friday er kendetegnet af.

Pynten kan derfor være sagtens være sorte plakater med priser/tilbud, sorte balloner, sorte duge, sorte flag, klistermærker eller flagranker i sort. De sorte dekorationer kan man så typisk bruge en hvid farve eller en pangfarve på – til at skrive “50% på alt” eller “Black Friday” eller noget helt tredje. 

Skal du selv lave pynt eller købe det?

Du kan naturligvis selv lave nogle fede reklameskilte til din butik. Alt det kræver er store, sorte stykker pap. Men til andre dekorationer som balloner, klistermærker og flagranker er det lidt svært selv at lave pynten.

Det kan også være tidskrævende selv at lave pynt til Black Friday. Lige såvel kan det være dyrt at henvende dig til en grafiker/printbutik, hvor de skal specialdesigne dekorationerne til dig. Så kan det ende med, at det bliver en dyr fornøjelse for dig at holde Black Friday. 

Men hvad gør du så?

Der findes faktisk mange gode steder – især online – hvor du kan købe super fedt Black Friday pynt. Ovenikøbet til helt fornuftige priser. 

Idét Black Friday er blevet så stor en begivenhed i Danmark, er der allerede mange virksomheder, der har fået øjnene op for at producere pynt til lejligheden. Det er bare med at kigge rundt online. 

More articles