Smart sovesofa med chaiselong med god plads til overnattende gæster

12 February 2018 admin

editorial

Hvis du står og mangler 1-2 ekstra sovepladser til overnattende gæster i dit hjem, så kan du med fordel vælge at købe en sovesofa med chaiselong i stedet for en ekstra seng. Dermed får du et møbel, som har en dobbeltfunktion, hvor det kan anvendes som sofa i dagtimerne og seng om natten. Det er pladsbesparende og praktisk. Sovesofaer med chaiselong fås i mange designs, størrelser, materialer og prisklasser, men handler du online, er der ofte penge at spare, og så får du din nye sovesofa med chaiselong leveret direkte til døren.

Bredt udvalg af sovesofaer med chaiselong i elegante og robuste designs

Du finder gode tilbud på sovesofa med chaiselong hos den danske møbelbutik Zonexlnt.dk, som har et bredt udvalg af møbler i god kvalitet til favorable priser. Du finder eksempelvis Antwerp sovesofa med chaiselong i et eksklusivt design, hvor elegance, rene former og multifunktionalitet går op i en højere enhed. Sofaen har hvide syninger og krom ben, hvilket fuldender det elegante udtryk. Du kan vælge mellem flere farver og alternative betræk, ligesom du også kan vælge, om chaiselongen skal være højre- eller venstrevendt. Vil du gerne have en stor, robust og komfortabel sovesofa, så kan du f.eks. vælge modellen Suprême sovesofa med chaiselong. Her får du en chaiselong sovesofa med en soveplads på størrelse med en King-Size bed. Sofaen har som standard Bonell fjedre indlæg i sædet, hvilket betyder, at sofaen har en fast siddekomfort og er velegnet til tunge personer. Du kan også få monteret pocket-fjedre i stedet for, hvis du ønsker dig en blødere siddekomfort, og sofaen fås i forskellige farver.

Prismatch og gratis levering

Du kan selv gå på opdagelse i sortimentet og finde netop den sovesofa med chaiselong, som passer til dit hjem og din boligstil, og her er noget for enhver smag. Har du spørgsmål eller brug for vejledning i forbindelse med valg af sovesofa med chaiselong, så får du en meget professionel kundeservice hos Zonexlnt.dk. Når du handler i webshoppen, er du garanteret prismatch, og du får gratis levering samt gratis hjælp til ind- og opbæring.

More articles