Smukt og enkelt interiør fra Broste Copenhagen

29 juni 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter boligindretningsartikler, som passer til et dansk designerhjem med alt, hvad dette indebærer af stilistik raffinement? Så bør du tage et kig på de lækre klassikere fra det danske designer brand Broste Copenhagen.

Dæk bord med Broste Copenhagen

Du kan faktisk sagtens dække et fuldt middagsbord med glas og service samt øvrigt tilbehør fra Broste Copenhagen – og dette helt uden at borddækningen bliver kedelig eller uinspireret. Du kan med fordel vælge en af de utroligt lækre Broste Copenhagen duge som grundlag for borddækningen, og supplere med nogle af de matchende servietter – eventuelt dekoreret med de fine serviet ringe fra det kendte danske designer brand.

Broste Copenhagen er leveringsdygtig i et stort udvalg af smukke stentøjs tallerkener, som passer perfekt til din rustikke og levende indretning. Tjek for eksempel den særdeles populære produktlinje Broste Copenhagen Nordic Sand, som består af smukt og vel designet lertøjs service i lyse nuancer.

image

Du kan også vælge Broste Copenhagen Nordic Sea – en utroligt smuk kollektion af stentøjs service og brugskunst holdt i skønne blå nuancer. Du kan selvfølgelig sagtens kombinere produkter for de to forskellige kollektioner, for afvekslingens skyld. Og du kan supplere din borddækning med salt og peber sæt samt skåle, sovsekander, fade, krus og sågar mundblæste glas fra Broste Copenhagen.

Det lækreste sengetøj fra Broste Copenhagen

Det er ikke kun spisestuen som kan få glæde af Broste Copenhagen produkter. Også soveværelset kan blive smukkere med sengelinned, puder og sengetæpper fra Broste Copenhagen. Bolig tekstiler fra Broste Copenhagen er fremstillet i økologisk bæredygtige materialer, og i farver der kan kombineres på kryds og tværs.

Med Broste Copenhagen får du således både æstetik og komfort i skøn kombination. Du kan se og bestille produkter fra samtlige Broste Copenhagen kollektioner hos Bydahlliving – klik ind og læs mere på https://bydahlliving.dk/shop/broste-copenhagen-53s1.html.

Flere Nyheder