Sørg for at udnytte dit webhotelabonnement

17 september 2021 Emilie Jacobsen

Når du skal vælge et webhotel, vil dit fokus typisk være på det, der har at gøre med din hjemmeside. Hvor meget serverplads har du, hvilken type server er der one click installation? Men det er en god ide, at du også ser på de andre ting, der er forbundet med dine webhotel priser. For eksempel får du også mulighed for at oprette en personlig mailadresse i forbindelse med dit webhotel, lige som du også har adgang til kundeservice. Begge dele er måske ikke essentielle for dit valg af webhotel, men det er da helt sikkert noget, som du bør benytte dig af, når du nu betaler for det. 

En personlig mailadresse er for eksempel med til at få din hjemmeside til at se langt mere troværdig ud. Du kan bruge dit domæne som endelse på mailen og kan selv vælge, hvad der skal stå foran. Har du brug for flere mails, har du også mulighed for det. Selv de billigste webhotelabonnementer tilbyder dig typisk, at du kan oprette mindst tre mailadresser til din hjemmeside. 

Find ud af alt om webhotellet på stor hjemmeside

Et af de steder, hvor du har mulighed for at læse om alt, hvad der hører med til et webhotelabonnement, er webhotel-guiden.dk. De har beskrevet en række danske webhoteller, hvor de virkelig går i dybden med, hvad de kan tilbyde. Hvis du bare har brug for et hurtigt overblik, kan du dog også nemt få det. For eksempel har de flere bokse, hvor de sammenligner de forskellige webhoteller i forhold til, hvad du får med. 

Udover en personlig mailadresse kan det for eksempel også være værd for dig at se på, om du får et gratis SSL certifikat med. Du skal have et SSL certifikat for at gøre din hjemmeside mere sikker. Har du ikke det, får læserne en advarsel af Google, når de prøver at gå ind på siden. 

Flere Nyheder