Terapi for voksne – hjælp til det der tynger dig

19 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

En gang imellem er det rart at have nogen at tale med. Ekstra bonus er hvis vedkommende er i stand til at hjælpe én med at få et lysere syn på tilværelsen. Og en sådan person er en psykoterapeut.

Terapi for voksne i Holstebro ved erfaren psykoterapeut

Hvis du er bosiddende i Holstebro eller nærmeste omegn, og du leder efter en dygtig psykoterapeut nær din bopæl, kan du med fordel vælge Kirsten Klynge.

Kirsten Klynge tilbyder psykoterapeutisk samtale terapi for voksne såvel som for børn og unge. Kirsten Klynge kan hjælpe dig med alt hvad der tynger dig. Uanset om du kæmper for at komme igennem en sorg, eller har svært ved at se lyset for enden af din depression, kan du med hjælp fra psykoterapeut Kirsten Klynge komme rigtig langt.

Kirsten Klynge har mange års erfaring når det handler om at hjælpe mænd og kvinder i alle aldre gennem sorg og depression samt livskriser og eksistentielle kriser. Er du hårdt ramt af depression, eller døjer du med følgevirkninger efter en stress sygemelding, kan du også få hjælp til at håndtere din tilstand genne samtaler med Kirsten Klynge. Og Kirsten Klynge kan også hjælpe dig hvis du kæmper med generaliseret angst eller andre lignende mentale lidelser.

Hvorfor skal jeg vælge Kirsten Klynge som min psykoterapeut i Holstebro?

Hos Kirsten Klynge er du altid i trygge og professionelle hænder. Når du overlader dine inderste tanker og følelser i Kirsten Klynges varetægt kan du være sikker på at de behandles med respekt.

Du vil aldrig opleve at dine problemer bliver affejet eller bagatelliseret hos Kirsten Klynge. Og frem for alt er psykoterapeut Kirsten Klynge omfattet af loven om tavshedspligt hvilket sikrer en diskret behandling af de emner du vælger at tage op i jeres samtale.

Du kan læse mere om Kirsten Klynge, og booke tid til en terapeutisk samtale, på hjemmesiden kirstenklynge.dk

More articles