Trænger du til at få lidt farve ind i hjemmet?

31 July 2021 Camilla Skøtt

editorial

Langt de fleste danske hjem er præget af hvide vægge. Måske er der lidt “farve” i form af forskellige lyse træsorter, men ellers finder du ikke meget andet end hvidt samt grålige og brunlige nuancer i den skandinaviske bolig. Vil du have flere farver ind? Så læs med her – det er nemlig ikke så svært endda.

Af uransalige årsager er mange menneske bange for at male deres vægge med andre farver end den klassiske hvide. Hos https://malerkanonen.dk/malerfirma-hoersholm/ oplever de, at folk er bange for, at de kan ikke kan lide farverne, når først de er oppe på væggen – eller alternativt at de simpelthen ikke kan vælge.

Men faktisk er det ikke svært at vælge farver. Du skal bare gå efter dem, du godt kan lide. Ved du ikke, hvad du kan lide, så tag ned til din lokale farvehandler og kig i deres inspirationsmateriale. Der er masser at vælge imellem, og du kan også få guides og gode råd med på vejen.

Spørg din maler

Har du ingen planer om at male på egen hånd alligevel, så skal du jo have fat i en maler. Og når du alligevel skal have fat i en maler, så kan du jo også hente inspiration og hjælp her. En dygtig maler forstår sig på farver og kan hjælpe dig med at vælge dem, der passer til lige præcis dig og dit hjem.

Og i forhold til det der med, om du kan lide farver, når de først er på væggen; hvad er så det værste, der kan ske? Tjah… at der skal males om med en anden farve.

Så kort og godt: Bare kast dig ud i det. Farver på væggene giver en helt anden stemning i dit hjem, og hvis du bare er en smule glad for farver, så vil du elske det.

More articles