Undlad polering af badekar

21 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når et badekar efter mange års anvendelse går hen og bliver slidt vil slitagen først og fremmest udmønte sig ved grimme misfarvninger på karrets inderside. Disse misfarvninger skyldes kalk, okker og rust, som indlejrer sig i emaljen.

Plamagerne vil typisk være gullige eller brunlige og føles ru ved berøring. Dette er ikke alene grimt at se på – det er også uhygiejnisk idet bakterier og svamp kan gro i den ru overflade. Du udsætter således dit helbred for fare ved at bade i et badekar med en slidt emalje.

Polering af badekar gør mere skade end gavn

Du har sikkert prøvet at tage de skrappe midler i brug så som syreholdig kalkfjerner. Men dette kan faktisk bare forværre skaden.

Når du bruger syre på en i forvejen beskadiget emalje risikerer du blot at gøre ondt værre. Derfor bør du holde igen med polering af badekar, og i stedet kigge på alternativerne. Og her kan du med fordel kigge i retning af en renovering af badekar med reemaljering.

Reemaljering – det stærkeste alternativ til polering af badekar

Ved en reemaljering kan dit badekar genvinde sit smukke, skinnende look i form af en stærk og gård emalje som kan holde sig flot i mange år.

Når du lader en dygtig badekarsmaler forestå reemaljering af dit gamle badekar vil dette kunne komme til at stå som nyt igen. Selv processen tager kun cirka fire timer, og er langt billigere end en udskiftning af dit badekar.

Du undgår besværet og omkostningerne forbundet med at skrotte og bortskaffe det gamle badekar og indkøbe et nyt. Og du slipper for selv at skulle løfte en finger i forbindelse med renovering af badekar.

Lad din badekarsmaler i København renovere dit badekar

du kan altid tage kontakt til den dygtige og erfarne badekarsmaler Emaljespecialisten og få et godt tilbud på renovering af badekar via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk

More articles