Vælg den rette glarmester i Holte og Virum

12 September 2022 admin

editorial

glarmestre er vindues- og dørmontører, der arbejder med glas. De kan blive bedt om at måle, skære, montere og installere enkelt- eller dobbeltruder, ovenlysvinduer, butiksfacader og andre former for glas. Glarmestre reparerer ofte også vinduer og døre

De fleste glarmestre lærer deres fag gennem et lærlingeprogram. Lærlingene arbejder typisk i fire til fem år og lærer faget af en glasmagermester. De kan også gå på teknisk skole for at lære om sikkerhedsprocedurer, betjening af udstyr og matematik i forbindelse med faget

En glarmester skal kunne læse arkitekttegninger og tegninger for at kunne forstå det projekt, de arbejder på. De skal også kunne bruge en række hånd- og elværktøj sikkert og præcist.

Hjælp jeg har smadret en rude – hvad gør jeg?

Hvis du ødelægger et vindue i dit hus, kan du ringe til en glasmager for at få det repareret. Glarmestre er vindues- og dørmontører, der har specialiseret sig i at arbejde med glas. De kan måle, skære og installere enkelt- eller dobbeltruder, ovenlysvinduer, butiksfacader og andre typer glas. Glarmestre er også uddannet til at reparere vinduer og døre.

image

De fleste glarmestre lærer deres fag gennem et lærlingeprogram, der varer fire til fem år. I løbet af deres læretid arbejder de under tilsyn af en mester og lærer sikkerhedsprocedurer, hvordan man betjener udstyr og lærer fagets matematik. Nogle glarmestre kan også gå på teknisk skole for at supplere deres uddannelse på arbejdspladsen.

Glarmestre skal kunne læse arkitekttegninger og tegninger for at kunne forstå det projekt, de arbejder på. De skal også være dygtige til at bruge en række hånd- og elværktøj.

Hvis du har et nødstilfælde og skal reparere eller udskifte et vindue, skal du ringe til en glasmager. Glasere er uddannede fagfolk, der kan måle, skære og montere alle typer glas, lige fra enkeltruder til ovenlysvinduer. De kan også reparere ruder og glas indsatser i eksisterende vinduer og døre – læs mere på www.henrikogbent.dk.

More articles