Vælg lækker påskegave til ansatte, kunder og samarbejdspartnere

17 February 2021 Tina Høy

editorial

Påsken nærmer sig, og det er oplagt at forkæle dine ansatte med fine firma påskegaver. For et mindre beløb kan man glæde sine ansatte og vise, man sætter pris på deres indsats. De ansatte deler glæden over en god gave fra en taknemmelig arbejdsgiver og kommer hjem og viser familien det. Og hvem kan ikke lide et lækkert påskeæg eller lign.?

Vælg-selv gaveshop til påskeægget

Men hvordan vælger man den rette gave? Hvem kan lide mælkechokolade, mørk chokolade eller foretrækker lakrids- eller vingummipåskeæg? Måske skal I lade de ansatte selv vælge deres gave.

Borg & Bigum har på firmagavernu.dk nemlig et forslag til året firmapåskegave 2021. Man kan bruge deres vælg-selv gaveshop, hvor de ansatte kan vælge deres egen påskegave. De kan vælge fine gaver, som de færreste nok køber til sig selv, som fx Johan Bülow påskeæg, Summerbird og Royal Copenhagen påskeæg. 

Når I som arbejdsgivere kigger i shoppen, kan I også få ideer til andre påskegave-idéer end det traditionelle påskeæg. Borg & Bigum har håndplukket et stort antal gaver, og her kan I også finde det helt rigtige til kunderne eller samarbejdspartnerne. Hvis I har brug for hjælp til dette, kan konsulenten hos Borg & Bigum kontaktes på tlf. 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk. 

Hvorfor vælge din påskegave hos Borg & Bigum?

Borg & Bigum har i over 35 år arbejdet med at vælge de bedste og mest udsøgte nyskabende firmapåskegaver. De garanterer kvalitet, og at gaverne bliver leveret til tiden. De har stort udvalg af de største brands, som de ansatte, kunder og samarbejdspartnere kender, samt et udvalg af ikke-spiselige gaver, hvis I vil prøve noget andet. Et lidt anderledes påskeæg kan være med smag af chili, saltkaramel eller lakrids. 

Det er vigtigt, der er plads til alle, så uanset  hvilket budget man har, så kan man finde gaver i alle prisklasser hos firmagavernu.dk. 

More articles