Varmepumpe på abonnement – en nem og billig løsning

26 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal dit gamle fyr skiftes ud med en energieffektiv og klimavenlig luft til vand varmepumpe? Så bør du overveje, om du selv vil gå ud og investere i varmepumpen, eller om du foretrækker en luft til vand varmepumpe på abonnement.

Hvorfor skal jeg lease min luft til vand varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe på abonnement frem for selv at afholde de store anlægs udgifter i forbindelse med indkøb og montering af sådan én.

Når du vælger at lease din luft til vand varmepumpe på fordelagtige abonnements vilkår slipper du først og fremmest for den store engangs omkostning som hidrører fra anskaffelse af varmepumpe. En varmepumpe er typisk dyr i indkøb. Og selv om en luft til vand varmepumpe har tjent sig selv ind i løbet af få år kan det høje beløb være svært at klare for en almindelig husstand.

I stedet for at optage et forbrugs lån til indkøb af luft til vand varmepumpe kan du således i stedet vælge at få en varmepumpe på abonnement. Så slipper du med et lavere engangs beløb til etablering af din luft til vand varmepumpe.

Du vil stadig kunne udnytte håndværker fradraget til at kunne opnå en skattefordel idet du kan trække udgiften til montørens honorar fra i skat. Når du benytter Nærvarme Danmark A/S som din leverandør af luft til vand varmepumpe på abonnement kan du således trække hele det faste engangs beløb på 7.500 kroner fra og dermed opnå en lavere pris på etablering af varmepumpe. Og når du leaser din varmepumpe gennem Nærvarme Danmark A/S kan du samtidig få fordelen af en favorabel service aftale så du ikke skal bekymre dig om reparation eller udskiftning af din varmepumpe.

Du kan læse mere om luft til vand varmepumper hos Nærvarme Danmark A/S på naervarme.dk.

More articles