Excel er din allerbedste ven, når du arbejder med data

30 January 2019 admin

editorial

Har du styr på dine data?

Nogle programmer kan bare gøre dit arbejde så meget lettere, at du ikke kunne forestille dig en dag på jobbet uden dit yndlingsprogram. Lad os bare slå fast med det samme, at vi naturligvis taler om Excel.

Du har måske allerede erfaret, at jo flere funktionaliteter du lærer at benytte i Excel, jo nemmere bliver dit arbejde, og jo nemmere kan du håndtere dine data. 

For det første er Excel jo et gudsbenådet regneprogram, og du kan blive helt afhængig af at sætte regneark op. For det andet, så kan du præsentere dine beregninger og data på en måde, så alle i lokalet kan overskue dine pointer.   

Tror du selv, du er ekspert i Excel?

Måske er du så heldig, at du allerede nu benytter Excel i dit daglige arbejde, og har fornøjelsen af alle de ting, som du kan lave i programmet. Men er du ligefrem ekspert?. Der skal altså en hel del til at kunne kalde sig ekspert, for Excel er en uudtømmelig kilde af smarte faciliteter.

Derfor er der også altid noget nyt, som du endnu ikke vidste, at du havde få brug for.    

Kan du selv lære alle de “hemmelige” funtionaliteter? 

Du kan selvfølgelig lære en masse ved “learning by doing”. Problemet er bare, at det er svært at lære noget funktioner, som du endnu ikke ved eksisterer.

Men fortvivl ikke, for du kan tage nogle fremragende Excel kurser. Kursusudbyderen 4d.dk er specialister i Excel kurser, og de kan lære dig at benytte programmet optimalt.

Hvis du ikke er så garvet endnu, så gør det ikke noget, for der er kurser på alle niveauer fra helt grundlæggende til det mere avancerede. Under alle omstændigheder, så kan du godt regne med at få optimalt udbytte af kurset.

Vil du gerne lære mere – så gå ind på 4d.dk i dag.

 

 

More articles