Find din Ford mekaniker på dit nærmeste autoværksted

10 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Som bil ejer er det vigtigt at have kontakt til et godt lokalt autoværksted. Så ved man nemlig hvor man skal henvende sig når der er problemer med bilen.

Det er således en stor fordel at vælge et autoværksted som har til huse tæt på familiens bopæl. Samtidig er det en god idé at vælge et autoværksted hvor de ansatte har særligt speciale inden for netop det mærke din bil tilhører, så som for eksempel Ford.

Hvor finder jeg den bedste Ford mekaniker i Aalborg?

Hvis du er bosiddende i Aalborg eller andet sted i det nordjyske kan du med fordel vælge Jysk Autocenter som dit Ford autoværksted. Jysk Autocenter er autoriseret for mekaniker i Aalborg og har igennem årene hjulpet aalborgensiske Ford ejere til at bevare deres biler i sikker og køreklar stand.

Med hjælp fra Jysk Autocenter kan du opnå det samme. Hos Jysk Autocenter finde du udelukkende medarbejdere som kender Ford biler ud og ind. Uanset om du er i besiddelse af en Ford A, en Ford Anglia, en Ford Capri, en Ford Custom, en Ford Ecosport, en Ford Escort, en Ford Explorer, en Ford Fiesta, en Ford Focus, en Ford Ka, en Ford Mondeo, en Ford Mustang, en Ford Scorpio, en Ford Sierra eller en Ford Taunus er bilen garanteret en kyndig behandling i forbindelse med service eller reparation.

Ved reparation af Ford biler benyttes udelukkende originale Ford reservedele eller dele i tilsvarende eller højere kvalitet hos Jysk Autocenter. Og du kan roligt regne med at såvel mekanikere som service teknikere hos Jysk Autocenter følger alle gældende forskrifter når din Ford bil skal repareres eller have sit årlige service eftersyn.

Hvis du ønsker yderligere information om hvorledes Jysk Autocenter kan hjælpe dig med in Ford bil kan du finde hvad du søger på værkstedets hjemmeside jyskautocenter.dk.

More articles