Find en god brugt bil til familien

02 June 2020 Astrid Pedersen

Står udvidelse af bilparken øverst på familiens ønskeliste – måske på grund af nytilkomne eller ændringer i arbejdsforhold? Så er I sikkert allerede i fuld gang med at undersøge de mange forskellige muligheder for køb af ny bil. Reklamer for biler i tv og på nettet begynder pludselig at virke interessante, og dagens aviser og blade er udskiftet med glittede brochurer og bil magasiner, i hvilke I nærlæser diverse anmeldelser og specifikationer. Og måske har I allerede været på besøg hos en forhandler for at trille en prøvetur i en af de spritnye drømmebiler!

Skal vi købe nyt eller brugt når vi køber bil?

Hvis I kvier jer lidt ved prisen på det nye vidunder, er I ikke alene. I Danmark er nyprisen på en bil pustet kunstigt i vejret på grund af de høje afgifter som pålægges nye biler til salg. Dette betyder i praksis at I med stor sandsynlighed vil være nødt til at gældsætte jer for at få råd til den nye bil. Og er man en lille familie på vej til at blive større er der sikkert mange andre – og sjovere – ting at bruge penge på end afdrag på et bil lån.

Derfor er der en vis idé i at købe en brugt bil i stedet for en ny. Du behøver ikke at være bange for at ende med en gammel smadderkasse når du køber brugt. En brugt bil med tre år på bagen vil allerede have smidt det meste af sin nyværdi, og samtidig have mange kilometer tilbage i tælleren. Samtidig vil alt ekstra udstyr følge med i prisen, når du vælger at købe en brugt bil i stedet for en spritny én af slagsen Du får, med andre år, meget mere bil for pengene ved at købe brugt.

Læs mere på fartglæde.dk

More articles