Hvad kan en VVS mand hjælpe mig med?

28 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

En VVS’er er en fagperson som er autoriseret til at udføre arbejde på de faste VVS installationer i en bolig.

Når du for eksempel skal have flyttet et afløb eller sløjfet en gasledning er det vigtigt at du får en autoriseret VVS installatør på banen. Det er nemlig strengt forbudt for dig som menigmand selv at rode med denne type installationer da du kan komme rigtig galt af sted på mange måder hvis du prøver.

Harald Røgen og Sønner ApS – dit lokale VVS firma i Galten

Er du bosiddende i Stjær, Galten eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Harald Røgen og Sønner ApS som din VVS mand.

Harald Røgen og Sønner ApS har igennem mange år serviceret glade og tilfredse bolig ejere i området omkring Aarhus og Skanderborg, og kan med sikkerhed også hjælpe dig med at få sat skik på de faste VVS installationer i din bolig.

Uanset om du står med et akut problem, eller om du har brug for hjælp i forbindelse med planlægning og implementering af rørføring i forbindelse med ombygning eller renovering, kan Harald Røgen og Sønner ApS være behjælpelig.

Hos Harald Røgen og Sønner ApS finder du udelukkende de dygtigste og mest kompetente VVS installatører og teknikere med de rette kompetencer og den nødvendige autorisation til at udføre VVS arbejde i private boliger. De erfarne medarbejdere opdaterer jævnligt deres viden og kompetencer gennem kurser og relevant efteruddannelse hvilket sikrer at de til hver en tid er 100% up to date med de gældende standarder og de nyeste materialer og metoder. Dette er din garanti for VVS arbejde som er udført med sikker hånd, og som du kan have glæde af langt ind i fremtiden.

Du kan læse mere om Harald Røgen og Sønner ApS, og få et skarpt tilbud på VVS arbejde i din bolig, på hjemmesiden rogen.dk

More articles