Hvordan skaffer du dig nemmest og billigst en Peugeot 208?

12 February 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

En Peugeot 208 er en bil, som bliver benyttet af mange slags mennesker i alle segmenter og aldre (så længe, man er over 18 år), da det både er en rummelig bil, man kan bruge som familiebil, eller bare som bil til en selv, når man skal køre til og fra arbejde.

Hvis det er en bil, man skal bruge til de mindre køreture i dagligdagen eller helt videre til at køre lange bilferieture i, så kan det også svare sig at gøre i en Peugeot 208.

Men hvordan anskaffer man sig så en peugeot 208 på den nemmeste og billigste måde?

De to aspekter hænger nemlig desværre ikke altid sammen.

En af metoderne kan netop være at bede ens omgangskreds om at holde øje med, om de støder på nogle personer, der ejer sådan en Peugeot 208, eller de eventuelt selv ligger inde med sådan en, for så kan man om muligt få lidt vennerabat.

Den metode beror mere på held end forstand, for så kan der gå lang tid, før du erhverver dig en Peugeot 208, også selvom du laver et lignende opslag på de sociale medier. 

Den hurtige metode er bestemt at gå ned til en forhandler og købe den fra ny, men så er der også så mange afgifter forbundet derved, at du stort set ender med at betale for to biler for en bils pålydende pris.

Og så føler man sig jo af gode grunde lidt snydt.

Der er også muligheden i at lease en Peugeot 208, men så er det jo ikke rigtig ens egen bil, og man føler lidt, at man låner en bil – og samtidig betaler for den.

Det er da meget smartere at købe sådan en bil brugt, og det er faktisk muligt at finde en Peugeot 208, der ligner noget, der lige er kørt af samlebåndet fra fabrikken. 

Tjek bare linket tidligere i artiklen her!

 

More articles