Kan alle lære Reiki?

06 oktober 2020 Lykke Holzmann Søby

Evnen til at lære Reiki er ikke afhængig af intellektuel kapacitet, og man behøver heller ikke være i stand til at meditere. Det tager ikke mange års praksis. Det videregives simpelthen fra læreren til den studerende. Så snart dette er sket kan man udøve Reiki. På grund af det læres af næsten alle. Det kræver dog nogle forberedelser.

Reiki undervises ikke på den samme måde, som andre healingteknikker. Det overføres til studerende af Reiki Master under en afstemningsproces. Denne proces åbner chakraerne og skaber en særlig forbindelse mellem den studerende og Reiki-kilden.

Reiki

Reiki-tilpasningen er en stærk åndelig oplevelse. Afstemningsenergier kanaliseres ind i den studerende gennem Reiki Master. Processen styres af Rei- eller gudbevidstheden og foretager justeringer i processen afhængigt af hver studerendes behov. Afstemningen overværes også af Reiki-guider og andre åndelige væsener, der hjælper med at implementere processen. Mange rapporterer, at de har mystiske oplevelser, der involverer personlige beskeder, helbredelser, visioner og tidligere livserfaringer.

Tilpasningen kan også øge den psykiske følsomhed. Studerende rapporterer ofte oplevelser, der involverer: åbning af det tredje øje, øget intuitiv bevidsthed og andre psykiske evner efter at have modtaget reiki undervisning.

Når du har modtaget en Reiki-afstemning, kan du udøve Reiki resten af ​​dit liv. Det bliver ikke brugt op, og du kan aldrig miste det.

Reiki kan starte en rensningsproces, der påvirker den fysiske krop såvel som sindet og følelserne. Toksiner, der er opbevaret i kroppen, kan frigives sammen med følelser og tankemønstre, der ikke længere er nyttige. Derfor anbefales en rensningsproces inden uddannelsen for at forbedre modtagelsen af Reiki.

Faktisk kan reiki tilegnes på en enkelt weekend. Det vigtigste er at man går sin reiki undervisning i møde med et åbent sind og åbne arme, og forbereder sig på en exceptionel fantastisk, og livsændrende oplevelse. Reiki er blevet meget populært rundt omkring i verden, så det er ikke en dårlig ting at kunne.

Flere Nyheder