Oplev FC Barcelona på hjemmebane på en fodboldrejse

01 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Sidder du og drømmer om at tage til Barcelona og se fodboldholdet spille live, hver gang du ser dem i fjernsynet? Så er det oplagt for dig, at du i hvert fald en gang i livet får udlevet drømmen. Faktisk har det aldrig været nemmere, end det er nu.

I dag behøver du nemlig ikke at gøre andet end at kontakte et bureau som fodboldpakker.dk. De har specialiseret sig i at arrangere fodboldrejser til FC Barcelona og en række andre destinationer. De kan derfor stå for alt for dig i forbindelse med rejsen. Det gælder både fly, hotel og selvfølgelig ikke mindst billetter til kampen. 

Udover alt det får du også med dem adgang til en lounge, hvor du kan købe mad og drikke. Du får mulighed for at købe ekstra billetter til andre kampe, og du får en folder, der guider dig til de største attraktioner i byen. Derudover får du også en forsikring i forhold til, hvis kampen skulle blive rykket, eller hvis der skulle opstå coronasituationer, der afholder dig fra at tage af sted. 

Kan jeg tage kæresten med på en fodboldrejse? 

Måske er der ikke lige nogle af dine venner, der har lyst til at tage med på en fodboldrejse. Men kan du så tage din kæreste med? Hvis hun også er vild med fodbold, er det selvfølgelig en no brainer, men hvis hun ikke er, kan det godt være lidt sværere at overbevise hende. 

Når du tager på en fodboldrejse med fodboldpakker.dk, kommer I dog typisk til at være væk i en tre-fire dage. Der vil derfor være rigeligt tid til, at I kan udforske byen sammen. Og selvom hun ikke er lige så vild med FC Barcelona, som du er, vil det helt sikkert være svært for hende ikke at blive revet med af stemningen, når hun står på stadion. 

More articles