Skriv ordentligt udenpå emballagen

18 July 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal bruge noget emballage til at sende ting med, så skal man anskaffe sig en anonym pakke, der er tom, og som regel er den også brun i farven, for det er den standardfarve, som man bruger til de fleste forsendelser.

Der er skam mange undtagelser, og der er en del firmaer, som der begynder sig af person emballage, hvor man virkelig kan se, at det (blandt andet pakkerne) stikker markant ud blandt megen anden emballage.

Det har vi andre ikke brug for, når vi bare skal sende en sød pakke til en ven eller veninde.

Men for at være sikker på, at den kommer ordentligt frem, så skal man huske at have sat portoen korrekt på, hvordan man end vælger at benytte den.

Emballage

Når den del er på plads, så skal man have anført, hvor pakken skal hen, for ellers kommer den jo ikke så langt.

Det kan man gøre ved at skrive udenpå emballagen, som de fleste gør, og det kan være direkte på pakken eller på en lap klisterpapir, der ligefrem kan være beregnet til at skrive den slags på.

Sådan kommer emballagen med største sandsynlighed frem

Det skal være tydeligt, hvor man skriver den slags, så der ikke kommer ornamentering fra den eventuelle emballagen eller den udsmykning, man selv sætter på pakken, i vejen for at læse det.

Dernæst skal man virkelig skrive modtageradressen tydeligt, og hvis man ikke evner den slags godt nok, så skal man få en anden til at gøre det for en.

Hvis man skal helgardere sig, så skriver man ens egen adresse på bagsiden af pakken og anfører den som den adresse, hvor pakken kom fra.

For hvis der så er bøvl med at sende pakken, så kan den trods alt finde vej hjem til dig igen, og så kan du prøve på ny at sende den.

More articles